Kaapo Kakolle, 22, ennustetaan todellista läpimurtokautta NHL:ssä.

NHL Networkin asiantuntija Mike Rupp uskoo Kakon ottavan alkavalla kaudella ison roolin New York Rangersin hyökkäyksessä.

– Kaapo Kakko tekee tällä kaudella läpimurtonsa. Hänen minuuttejaan on rajoitettu aiemmin, mutta alkavalla kaudella hän tulee saamaan enemmän peliaikaa, entinen NHL-hyökkääjä Rupp kertoo NHL Networkin lähetyksessä.

– Kun kiekot alkavat uppoamaan sisään, se voi avata maailman Kakolle ja Rangersille. Hän pelaa todennäköisesti ykkösketjussa Mika Zibanejadin ja Chris Kreiderin oikealla laidalla. Hän tulee samaan mahdollisuuksia, hän jatkaa.

Kakko pelasi jo viime kaudella uransa parasta jääkiekkoa, kun runkosarjan 82 ottelussa syntyi 18 maalia ja 40 tehopistettä. Rupp uskoo, että suomalaisen maalimäärä tulee nousemaan entisestään tällä kaudella.

– En tiedä tekeekö hän 30 maalia, mutta ainakin hyvin lähelle sitä, Rupp linjaa.

Nuoresta iästään huolimatta Kakko aloittaa alkavana syksynä jo viidennen kautensa Rangersin paidassa.