HIFK on hankkinut uuden vahvistuksen tolppiensa väliin. Seura on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Niko Hovisen, 35, kanssa. Sopimuksessa on lokakuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Uudelle maalivahdille tuli tarvetta, kun kesällä hankittu Tomi Karhunen jatkaa vielä kuntoutumistaan.

– Tomi Karhusen kuntoutuminen pitkittyi ja jouduimme reagoimaan tilanteeseen. Harmittava tilanne tietenkin Tomin kannalta, mutta näitä jääkiekossa tapahtuu. Tarvitsemme kauteen valmistautumiseen kaksi maalivahtia, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

– Olemme iloisia, että saimme hyvän maalivahdin markkinoilta ja ”Pappi” pystyi liittymään heti joukkueen mukaan. Hän on ollut jo pidempään mukana joukkueharjoituksissa, mikä valmistaa häntä myös pelaamaan nopealla aikataululla.

Viime kaudella Hovinen pelasi 20 ottelua Sportissa torjuntaprosentilla 89,3. Loppukaudesta hän siirtyi Tapparaan, jossa hän pelasi neljä ottelua torjuntaprosentilla 91,5.