Buffalo Sabresilta sopii odottaa liikkeitä siirtomarkkinoilla ennen seuraavan NHL-kauden alkua. Tällä hetkellä Buffalolla on rosterissaan kymmenen puolustajaa. On itsestäänselvää, että kaikille heille ei ole käyttöä, vaan joku tai jotkut saavat lähteä.

Kesän aikana Buffalo hamstrasi yllättäen lisää pakkeja. Uusina niminä seuraan liittyivät Erik Johnson ja Connor Clifton. Buffalo Newsin toimittaja Lance Lysowski uskoo, että juuri hankitut vahvistukset tuskin ovat lähdössä.

– Cliftonia ja Johnsonia ei hankittu, jotta heidät voitaisiin kaupata pari kuukautta myöhemmin. Rasmus DahlinOwen Power ja Mattias Samuelsson ovat joukkueen kulmakiviä. Joku muu joutuu lähtemään, Lysowski kirjoittaa.

Mahdollisia lähtijöitä ovat Jacob BrysonIlja LjubushkinRiley Stillman, ja Henri Jokiharju. Nelikosta Jokiharju herättää varmasti eniten mielenkiintoa siirtomarkkinoilla.

Viime kaudella Jokiharju pelasi 60 ottelua tehoin 3+10=13. Hänen vuosipalkkansa on 2,5 miljoonaa dollaria, ja sopimusta on vielä kauden verran jäljellä.