Anaheim Ducksin pitkäaikainen ykkösvahti John Gibson, 29, on antanut siirtopyynnön seuran GM:lle Pat Verbeekille, The Orange County Register -lehden sisäpiiritoimittaja Lisa Dillman raportoi.

Gibsonin lähtöhalujen kerrotaan johtuvan Ducksin pitkäksi venyneestä ja yhä jatkuvasta uudelleenrakennusprojektista. The Orange Countyn tietojen mukaan kolminkertainen All Star -vahti etsii siirtoa ”voittavaan joukkueeseen”.

The DailyFaceoff -sivuston toimittajan Frank Seravallin tietojen Ducks etsi jo viime kesänä Gibsonille uutta osoitetta, mutta yhdysvaltalaisen 6,4 miljoonan dollarin palkan takaava ja vuoteen 2027 ulottuva sopimus teki sopivan vaihtokaupan löytämisestä haastavaa.

Gibsonin kauppaamista vaikeuttaa entisestään se, että maalivahdin sopimuksesta löytyy kymmenen joukkueen siirron estävä pykälä.