Kiekko-Espoo on tehnyt hyökkääjäkalustoonsa uuden hankinnan. Mestis-seura tiedottaa kiinnittäneensä sentteri Eetu Paasovaaran riveihinsä.

25-vuotias Paasovaara pelasi viime kauden Ranskassa kahdessa seurassa. Ensin hän edusti Nicen joukkuetta, jossa hän pelasi 26 ottelua tehopistein 10+16=26. Loppukaudeksi hän siirtyi Gapin riveihin, jossa hän pelasi yhdeksän runkosarjaottelua pistein 3+3 sekä viisi pudotuspeliä tehoin 1+3.

– Eetu on isokokoinen, työteliäs, jalat maassa oleva nuori mies. Hän voisi täysin hyvin pelata Liigaa jo nyt! Joskus on fiksua ottaa askel taaksepäin jotta voi päästä monta askelta eteenpäin! Olemme innoissaan että saadaan auttaa Eetua ottamaan seuraava iso askel urallaan, kommentoi Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits seuran tiedotteessa.

Kaudella 2021-22 Paasovaara pelasi Liigassa KooKoon paidassa. Tuolloin hänen vyölleen kertyi 35 pelattua runkosarjaottelua pistein 1+2 sekä neljä pudotuspeliä ilman tehoja.

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo
𝐄𝐄𝐓𝐔 𝐏𝐀𝐀𝐒𝐎𝐕𝐀𝐀𝐑𝐀 𝐄𝐒𝐏𝐎𝐎𝐒𝐄𝐄𝐍! 🔥💥

Suuret julkaisut jatkuvat, kun keskikaistalle kiinnitetään Eetu Paasovaara. Kiimingissä syntynyt 187-senttinen hyökkääjä on pelannut Liigaa 35 ottelua ja palkittu Mestiksessä usein palkinnoin.

#KiekkoEspoo #Mestis