Florida Panthers pelaa tänä kesänä historiansa toista kertaa Stanley Cup -finaaleissa. On mahdollista, että tänä kesänä kolme suomalaista pääsee juhlimaan mestaruutta, kun Floridan riveissä pelaavat Aleksander Barkov, Anton Lundell ja Eetu Luostarinen.

Floridan menestyksestä huolimatta kapteeni Barkovin otteet ovat herättäneet kritiikkiä. Hän on jäänyt sivuosaan, kun Matthew Tkachuk on noussut Floridan kantavaksi voimaksi.

Lundell vastasi Barkovin saamaan kritiikkiin Iltalehden haastattelussa.

– Hän on ollut yksi meidän parhaista pelaajistamme runkosarjassa ja playoffeissa, koko kauden. Hän on meidän kapteeni. En ymmärrä sitä kritiikkiä, Lundell näpäyttää.

– Hän tekee niin paljon hyviä ja arvokkaita asioita jäällä. On hienoa olla samassa joukkueessa hänen kanssaan. Hän on ollut tässä joukkueessa pitkään ja nähnyt huonotkin ajat. Siinä on yksi lisäsyy, miksi haluamme voittaa.