Florida Panthers saalisti viime yönä seurahistoriansa ensimmäisen voiton Stanley Cup -finaaleissa. Florida kaatoi Vegas Golden Knightsin maalein 3-2 ensimmäisessä jatkoerässä.

Vielä reilut kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua Vegas oli 2-1 johdossa. Floridan raivokas loppukiri tuotti kuitekin tulosta. Aaron Ekblad tykitti kiekkoa siniviivalta, ja Matthew Tkachuk sivalsi irtokiekon maalin edestä sisään.

Jatkoerää ei tarvinnut kauaa pelata. Carter Verhaeghe sivalsi kiekon ranteella sisään, kun erää oli kulunut reilut neljä minuuttia.

Voitosta huolimatta Floridan peli ei vieläkään ole parhaassa terässä. Joukkue sai seitsemän mahdollisuutta ylivoimalla, mutta ei onnistunut kertaakaan maalinteossa. Vegas puolestaan iski kummankin maalinsa ylivoimalla.

Vegas johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.