Erik Haulan ensimmäinen kausi New Jersey Devilsissä oli menestyksekäs isoon rooliin nousseen konkarisentterin iskettyä runkosarjassa komeat 41 tehopinnaa.

32-vuotiaan Haulan kaksivuotinen sopimus päättyi tähän kauteen. Haula perheineen on nähnyt viime vuosina paljon eri NHL-kaupunkeja, onhan suomalaishyökkääjä kiekkoillut viimeisen viiden kauden aikana kuudessa eri joukkueessa. Haula toivookin saavansa jäädä Devilsiin myös ensi kaudella – sikäli kun osapuolet sopimukseen pääsisivät.

– En halua pelata missään toisessa joukkueessa. Haluan palata tänne. Tuntui siltä, että löysin paikkani täältä. Tämä on kuin perhe minulle, enkä halua mennä muualle, Haula vihjaa kauden päätöshaastattelussaan.

– En aio valehdella.. kun minut treidattiin Bostonista tänne, päässäni pyöri useita tuntemuksia. Kunnioitan suuresti kavereita pukukopissa. Kun katsot Jack Hughesia tai Nico Hischieriä, he ottivat isoja askelia voittamisen kannalta. Haluan olla osa tätä kaikkea, Haula toteaa ja jatkaa perään olevansa valmis rustaamaan jatkosopimuksen Devilsin kanssa koska tahansa.

Haula tienasi tästä kaudesta 2,375 miljoonaa dollaria. Tulevan sopimuksen vuosipalkka lienee kahden tehokkaan kauden jälkeen nykyistä diiliä muhkeampi.