Liiga-kauteen valmistautuva Vaasan Sport vahvistaa ensi kauden puolustuspäätään ruotsalaisella Theodor Johnssonilla, 20.

Isokokoiselta puolustajalta löytyy kokemusta Ruotsin pääsarjasta (53 ottelua) sekä Ruotsin nuorimaajoukkueista. Päättyneellä kaudella nuorukainen edusti SHL-seura Malmö Redhawksia 35 ottelussa, joissa syntyi tehopisteet 2+1.

– Theodor on mielenkiintoinen puolustaja, joka on jo nuoresta iästään huolimatta pelannut yli 50 peliä Ruotsin pääsarjassa. Kiinnitimme huomiota hänen hyvään puolustuspelaamiseensa ja hänen pelinhavainnointikykyynsä. Hän on junioripeleissä osoittanut myös kykynsä pelata monipuolista ja rohkeaa hyökkäyspelaamista, ja tässä hän varmasti pystyy vielä ensikaudella ottamaan Liigassa kehitysaskeleita.

– Olemme innoissamme, että hän valitsi Sportin ja uskon että pystymme auttamaan häntä urallaan eteenpäin. Theodor on ulottuva rightin puolen pelaaja, joka tuo monipuolisuudellaan vaihtoehtoja- ja positiivista kilpailua pakistoomme, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi seuran kotisivuilla.