SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jonne Tammelan kanssa.

25-vuotias Tammela pelasi edelliset kaksi kautta TPS:n riveissä. Menneellä kaudella hän kirjautti 57 runkosarjaotteluun tehopisteet 9+13=22. Pudotuspeleissä hän teki yhden maalin kolmessa ottelussa.

– Uskomme vahvasti siihen, että Jonne on juuri sellainen pelaaja, jota meidän kokoonpano tarvitsee tulevalla kaudella. Hän on urallaan eteenpäin menevä pelaaja, joka hakee seuraavaa askelta ja sen pyrimme SaiPassa hänelle tarjoamaan, SaiPan urheilutoimenjohtaja Jussi Markkanen sanoo seuran tiedotteessa.

– Tammela on liigatasolla tasonsa osoittanut pelaaja, jolla on potentiaalia kehittyä vielä paljon paremmaksi. Hän on vahva kiekollisena ja tuo joukkueen peliin oikeanlaista särmää, kokemusta kovista peleistä ja voittamisesta, kommentoi puolestaan päävalmentaja Ville Hämäläinen.

Liiga-urallaan Tammela on pelannut kaikkiaan 275 runkosarjaottelua (60+48=108) sekä 30 pudotuspeliä (3+3). TPS:n lisäksi hän on edustanut Lukkoa ja KalPaa. Tammela voitti Lukon riveissä Suomen mestaruuden keväällä 2021.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Tervetuloa Jonne!

Hyökkääjä Jonne Tammela SaiPaan. ✍🏼

saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #SaiPa75 #Liiga