Leijonien legendahyökkääjä Petri Kontiola nähtiin perjantaina MM-kisoissa asiantuntijan roolissa C Moren studiossa, kun Suomi pelasi Unkaria vastaan.

Maajoukkueurallaan Kontiola pelasi seitsemän kertaa MM-kisoissa, joten häneltä löytyy rutkasti kokemusta erilaisista joukkueista sekä sen myötä myös useista eri pelaajista. Kontiolalle esitettiin toisella erätauolla katsojakysymys, jossa tiedusteltiin miehen MM-kisauran tähdistökentällistä hänen ja Juhamatti Aaltosen kavereiksi.

Kontiola luetteli pelaajavalintansa sen kummempia miettimättä kuin apteekin hyllyltä.

– Joo ”Juhiksella” on leima passissa aina mun kentässä. Mä otan Janne Pesosen siihen. Meillä on yksi hyvä turnaus kimpassa, mulla toimi homma niiden kanssa. Pakeiksi otan tietenkin Sami Lepistön ja Juuso Hietasen. Ossi Väänänenkin olisi lähellä. Pekka Rinne maaliin. Jos otetaan veskari pois, niin Jori Lehterä hyökkää kentälle silloin. Siinä on mun porukka, Kontiola niputti.