Carolina Hurricanesin riveissä vaikean kauden pelanneen Teuvo Teräväisen nimi on liitetty viime aikoina siirtohuhuihin useissa Pohjois-Amerikan medioissa.

Sportsnetin NHL-toimittaja Ken Wiebe paljastaa Winnipeg Jetsin olevan kiinnostunut syksyllä 29 vuotta täyttävästä taiturista, jonka nykyinen sopimus Hurricanesin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Jets oli Wieben mukaan Teräväisen perässä jo seitsemän vuotta sitten, jolloin Stanley Cupin voittanut suomalainen kaupattiin lopulta Chicago Blackhawksista Hurricanesiin.

– Jets oli kiinnostunut suomalaishyökkääjästä jo NHL:n siirtotakarajalla vuonna 2016. He yrittivät hankkia hänet vaihdossa Andrew Laddiin. Blackhawks torjui tarjouksen ja antoi vaihdossa sen sijaan Marko Danon sekä ykköskierroksen varausvuoron. Seuraavana kesänä he kuitenkin kauppasivat Teräväisen ja Bryan Bickellin palkkakattosyistä (Carolinaa), Wiebe paljastaa.

5,4 miljoonaa dollaria ensi kaudesta tienaava Teräväinen pelasi kuluvalla kaudella 68 runkosarjapeliä tehoin 12+25=37. Kuudessä pudotuspelissä suomalainen iski yhden maalin.