New York Rangersin organisaatiossa kaksi edelliskautta pelannut hyökkääjä Lauri Pajuniemi, 23, siirtyy Ruotsin kaukaloihin. SHL-seura Malmö Redhawks tiedotti tiistaina Pajuniemen yksivuotisesta sopimuksesta.

Pajuniemi pelasi päättyneellä kaudella AHL-seura Hartford Wolf Packin riveissä 68 runkosarjaottelua tehden 19 maalia ja 38 tehopistettä. TPS:n kasvatti teki AHL:n pudotuspeleissä yhdeksässä ottelussa tehot 4+2=6.

Pajuniemen harmiksi NHL:stä ei kahden vuoden aikana kuulunut kutsua ylös. 182-senttinen hyökkääjä nähtiin Rangersin pelipaidassa vain runkosarjaa edeltävissä harjoitusotteluissa.

Pajuniemi teki ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistä huimaa jälkeä TPS:n paidassa. Hän mätti Liiga-kaudella 2019-20 upeat 26 maalia ja sitä seuranneella kaudella 22 maalia. Pajuniemi debytoi viimeisellä Liiga-kaudellaan Leijonissa.