Seattle Kraken antoi ruman selkäsaunan Dallas Starsille NHL:n pudotuspeleissä. Seattle jyräsi 7-2 voittoon.

Dallasin ongelmat alkoivat Miro Heiskasen loukkaantumisesta ottelun toisessa erässä. Vastustajan laukaus osui suomalaispakkia kasvoihin, ja hän tipahti jäähän. Vieressä ollut Jordan Eberle nappasi kiekon itselleen ja viimeisteli ottelun avausmaalin.

Heiskanen oli pitkään jäässä ja hänen kasvonsa vuosivat verta. Lopulta hän siirtyi pukukoppiin paikattavaksi, mutta Dallas kertoi puolustajan pystyvän vielä palaamaan otteluun. Heiskasta ei kuitenkaan enää jäällä nähty.

Dallas ei ollut mitään ilman ykköspuolustajaansa. Seattle takoi hurjalla tahdilla maaleja ja johti toisen erän jälkeen ottelua jo 5-1 numeroin.

Seattle johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Sportsnet

@Sportsnet
Jordan Eberle turned on the spin cycle for that goal 🔄