Liiga-seura Vaasan Sport on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen Mestiksen päättyneen kauden tähtipuolustaja Atro Leppäsen, 24, kanssa.

Mestis-mestari Kiekko-Espoosta Vaasaan ja Liigaan siirtyvä Leppänen iski Mestiksen runkosarjassa pelaamissaan 51 ottelussa hurjat tehot 23+35=58. Kyseessä on samalla Mestiksen puolustajien yhden kauden piste-ennätys.

– Olemme erittäin onnellisia, että saimme Atro Leppäsen Sportiin. Hänellä olisi ollut monta muutakin ottajaa, ja olemme ylpeitä, että hän valitsi tulla Vaasaan. Atro on mielenkiintoinen pelaaja, jonka urapolku ei ole ollut perinteisimmästä päästä. Hänen uransa kehitys lähti vasta poikkeuksellisen myöhäisessä vaiheessa nousuun ja vauhtia piti hakea yhdessä vaiheessa 3. divisioonasta asti. Vaikka matka on ollut pitkä, kantaa se nyt hedelmää, sillä hän on ollut yksi tämän kauden Mestiksen positiivisista puheenaiheista, Sportin hallituksen jäsen Filip Riska kommentoi seuran tiedotteessa.

Leppäsen sopimus sisältää elokuun loppuun saakka kestävän testijakson.