Leijonien maalivahti Jussi Olkinuora on vielä vailla joukkuetta tulevalle kaudelle. Huhuja miehen uudesta osoitteesta on kuitenkin liikkeellä.

Jo aiemmin tietoon tuli huhu, että Ruotsin SHL:ään ensi kaudeksi nouseva MoDo Hockey olisi Olkinuoran uusi joukkue. Nyt ruotsalaislehti Expressenin toimittaja Johan Svensson kertoi Twitterissä, että sveitsiläinen suurseura SC Bern on myös kiinnostunut Olkinuorasta.

32-vuotias Olkinuora pelasi menneellä kaudella ensin AHL:ssä Grand Rapids Griffinsin riveissä 15 ottelua (86,8%). Hän siirtyi kesken kauden Ruotsiin Brynäs IF:n joukkueeseen, jossa hän pelasi yhdeksän runkosarjaottelua (88,8%) sekä kolme karsintaottelua (90,6%).

Olkinuora on parhaillaan Leijonien mukana MM-kisoissa. Hän on voittanut maajoukkueessa olympiakultaa sekä kaksi maailmanmestaruutta.

Johan Svensson

@MrMadhawk
Hör att Jussi Olkinuora, som kopplats ihop med Modo, även har intresse från Schweiziska Bern.