Leijonien mestarihyökkääjä Sakari Manninen jättää Vegas Golden Knightsin organisaation tämän kauden päätteeksi.

Sveitsiläisen Watson-lehden toimittaja Klaus Zaugg kertoo, että Manninen olisi siirtymässä ensi kaudeksi Sveitsin NL-sarjaan Genève-Servette HC:n joukkueeseen.

Zauggin mukaan Manninen olisi suora korvaaja Servetten tällä viikolla jättäneelle ruotsalaishyökkääjälle Linus Omarkille, joka paukutti päättyneellä kaudella 52 ottelussa komeat 56 tehopistettä. 31-vuotiaalta suomalaiselta odotetaan Omarkin kaltaista hyökkäyspanosta ensi sesongilla.

Servette lukeutuu Sveitsin NL-sarjan isoimpiin seuroihin. Joukkueessa pelasi tällä kaudella kolme kovan luokan suomalaistähteä: Teemu Hartikainen, Valtteri Filppula ja Sami Vatanen. Hartikaisella ja Vatasella on myös sopimus ensi kaudesta.

Manninen siirtyi viime kesänä ensimmäistä kertaa urallaan Pohjois-Amerikkaan. Taiturimainen hyökkääjä heivattiin kuitenkin jo heti alussa Vegas Golden Knightsin AHL-joukkueeseen, eikä NHL:stä kuulunut koskaan kutsua ylös. MM-kultaa ja olympiakultaa urallaan voittanut hyökkääjä kirjasi Henderson Silver Knightsin riveissä 53 ottelussa 40 tehopistettä.