Columbus Blue Jacketsin Jarmo Kekäläinen on haastatellut jo viikkojen ajan seuralleen potentiaalisia päävalmentajaehdokkaita ensi kaudeksi.

Suomalaispomon haastateltavina ovat tiettävästi käyneet nimekkäistä NHL-konkarivalmentajista ainakin Peter Laviolette ja Mike Babcock, minkä lisäksi kuluneella kaudella seurassa apuvalmentajana toiminut Pascal Vincent on yksi vaihtoehdoista. Myös maalivahtilegenda Patrick Roy’n nimi on liitetty mukaan spekulaatiohin.

Kekäläinen paljastaa nyt Columbus Dispatchin Brian Hedgerille valinnan olevan lähellä. Samalla Kekäläinen kumoaa huhut yhden NHL-legendan haastattelusta pestiin liittyen.

– Kekäläisen mukaan seura suunnittelee palkkaavansa seuraavan päävalmentajan vielä tämän viikon aikana. Hän kertoi myös, että viime hetken muutokset voivat aina viivyttää julkistusta. Kuulostaa siltä, että Patrick Roy todella on mukana ehdokkaiden joukossa. Sergei Fedorovia ei olla haastateltu, Hedger paljastaa kumoten samalla huhut Fedorovin mahdollisesta pestistä.

Blue Jacketsin päävalmentajana kahdella viime kaudella toimi Brad Larsen.