Liigasta tuttu hyökkääjä Borna Rendulic, 31, siirtyy ensi kaudeksi KHL:ään HK Sotshkin riveihin. Venäläisseura tiedottaa Rendulicin yksivuotisesta sopimuksesta Instagram-tilillään.

Rendulic on pelannut kaksi edelliskautta Saksan DEL-sarjassa Adler Mannheimin joukkueessa. 188-senttinen kroatialainen summasi päättyneellä DEL-kaudella 56 ottelussa tehopisteet 17+24=41.

Rendulic muistetaan Liigasta Ässien, HPK:n ja Pelicansin riveistä. Todellisen läpimurtonsa Liiga-pelaajana Rendulic teki HPK:ssä kaudella 2013-14, jolloin hän kirjasi 57 runkosarjaottelussa tehot 11+21=32.

Kroatian maajoukkuetähti siirtyi onnistuneen HPK-kauden jälkeen NHL:ään Colorado Avalanchen organisaatioon, jossa pelejä hänelle kertyi tulokaskaudella 11. Seuraavan kahden kauden aikana mies nähtiin Avalanchen ja Vancouver Canucksin paidassa yhteensä neljässä NHL-ottelussa.

Rendulic on pelannut NHL-visiittinsä jälkeen KHL:ssä, Liigassa, Saksassa sekä Ruotsin SHL:ssä.