Leijonat taisteli keskiviikkona nihkeän 5-3 voiton Ranskasta. Vaikka tasoero maiden välillä on suuri, antoi Ranska Suomelle kovan haasteen. Oli vain senttien päässä, että peli olisi ollut kolmannen erän lopussa tasan 4-4.

Ottelun jälkeen C-Moren haastattelussa päävalmentaja Jukka Jalonen ei ollut täysin tyytyväinen kaikkien pelaajiensa panokseen.

– Ei täällä mitään ilmaiseksi saada, vaikka joku kuvitteleekin, että nämä ovat jotain pakkopullapelejä. Kaikki pitää olla pelissä. Ihan sama, mistä meidän pelaajat tulee, ei tuolla pärjää, jos antaa 90 prossaa. Pitää olla sata lasissa, Jalonen kommentoi.

Leijonien isoin ongelma on ollut tähän mennessä se, että maaleja tulee liikaa omiin. Neljässä pelissä Suomelle on tehty 12 maalia.

– Aina, jos maaleja menee liikaa, se on huono asia. Pitää parantaa puolustamista ja eihän ne aina puolustuspelistä johdu. Joskus ne johtuvat hyökkäyspelistäkin, Jalonen kommentoi.