NHL:ssä toista kauttaan pelaavan Seattle Krakenin suomalaistähti Eeli Tolvanen otti ison roolin joukkueensa kauden tärkeimmällä hetkellä Dallas Starsia vastaan.

Tolvanen kirjautti tehot 1+2 ja oli suuressa roolissa Krakenin tasoittaessa pudotuspelisarjan voitot 3-3:een. Tolvanen kirjoitti samalla jälleen kerran nimensä seurahistoriaan, sillä aiemmin keväällä Krakenin historian ensimmäisen pudotuspelimaalin naulanneesta suomalaisesta tuli samalla ensimmäinen Kraken-pelaaja, joka on iskenyt yhdessä pudotuspelikamppailussa kolme pistettä. Tolvanen syötti joukkueensa kaksi avausosumaa ja viimeisteli itse kolmannen.

Vierasjoukkue Starsin suomalaisista pisteille pääsivät Joel Kiviranta (1+0) sekä Miro Heiskanen (0+1). Joe Pavelski nousi puolestaan Aleksandr Ovetshkinin rinnalle eniten (72) pudouspelimaaleja tehneeksi aktiivipelaajaksi.

Tulikuuman ottelusarjan voiton ja konferenssifinaalipaikan ratkaiseva seitsemäs peli pelataan tiistain vastaisena yönä.