MM-kisojen B-lohkon avausottelu Slovakian ja Tshekin välillä sisälsi dramaattisia käänteitä. Ottelu päättyi Tshekin 3-2-voittoon.

Kaikki ottelun maalit tehtiin avauserän aikana. Tshekin maalit iski Roman Cervenka sekä ali- ja ylivoimalla osunut Lukas Sedlak. Slovakialta maalinteossa onnistuivat Martin Chromiak ja Mislav Rosandic.

Slovakian 2-1-johtomaali syntyi onnekkaalla tavalla. Tshekkivahti Simon Hrubec nimittäin tunaroi kiekon itse omaan maaliin, kun hän kauhoi irtokiekon mailallaan omien jalkojensa välistä häkkiin. Maali merkattiin Rosandicin nimiin.

Vielä myöhemmin avauserän aikana Rosandic lensi ottelusta suihkun puolelle. Hän taklasi polvellaan Tshekin Jiri Cernochia. Polvitaklauksesta seuranneen ulosajon myötä Tshekki iski viiden minuutin ylivoimansa aikana voittomaalin.

Näet Hrubecin oman maalin täältä. Rosandicin ulosajoon johtaneen polvitaklauksen voit katsoa tästä.