Leijonien ykkösketju on ollut kuuma puheenaihe. Saadaanko Mikko Rantasesta paras mahdollinen irti yhdessä Sakari Mannisen ja Teemu Hartikaisen kanssa?

Ykkösketjua käsiteltiin myös Kalju Corner -podcastissa, jossa Rantasen joukkuekaveri Artturi Lehkonen tuurasi isäänsä Ismo Lehkosta. Lehkonen valitsisi Rantaselle eri ketjukaverit.

– Laittaisin laitureista Kaapo Kakon Mikon ketjuun. He tuntevat kuitenkin toisensa ja ovat kesällä kuin paita ja perse jäällä. Se vähän ehkä jeesaisi Mikkoa. Ei tarvitsisi ihan koko aikaa olla kiekossa. Sentteriksi laittaisin Juho Lammikon, Lehkonen sanoo.

Lehkonen kertoi myös, miksi itse ei ole mukana MM-kisoissa.

– Olisin toivonut että olisin päässyt mukaan. Tämä olisi ollut sellainen vuosi sopimuksenkin puolesta, että olisin voinut lähteä. Varsinkin kun hävisimme, oli sellainen olo. Mutta kävin viimeisen pelin jälkeen kuvauttamassa jalan, ja varvas oli murtunut. Se esti menemisen, Lehkonen paljasti.