Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välisessä pudotuspeliottelussa todistettiin ala-arvoista käytöstä fanien osalta.

Edmonton oli kustantanut syöpäsairalle Cecily Roselle pääsyn vieraspeliotteluun Los Angelesiin. Lapsen reissu oli kuitenkin kaikkea muuta kuin hän oli toivonut. Tähtihyökkääjä Evander Kane kertoi asiasta Instagram-tilillään.

– Rakas ystäväni Cecily Rose pääsi mahtavalle matkalle Los Angelesiin viime viikolla ja loi uskomattoman hauskoja muistoja. Mutta osa hänen kokemuksestaan erityisesti kolmospelissä ei ollut yksi niistä, Kane kirjoittaa.

– Minua kuvottaa ja hirvittää, mitä tälle hienolle pikkutytölle tapahtui naisten WC-tiloissa ja katsomossa, joissa häntä häiriköitään ja hänen päälleen syljettiin Los Angeles -fanin toimesta sen takia, että hän oli pukeutunut minun pelipaitaani. Tällainen käytös on kuvottavaa ja tätä ei voi hyväksyä. On säälittävää, että ketä tahansa pikkutyttöä kohdellaan näin – saati sitten, että vielä syöpäpotilasta. Kasvakaa aikuisiksi ja niin kuin tämä älykäs neiti aina sanoo OLKAA KILTTEJÄ.