Naisleijonien urakka jääkiekon MM-kisoissa päättyi sunnuntaina todella tärkeään 3-1-voittoon Ruotsista.

Ottelun tapahtumia välillä selvästikin hallinnut Suomi sijoittui voiton myötä turnauksessa viidenneksi, joka oikeuttaa paikkaan A-lohkossa vuoden 2024 MM-kisoissa. A-lohkossa pelaavat viisi tämän turnauksen parasta maata. Lohkosta kaikki joukkueet etenevät puolivälieriin.

Naisleijonien maaleista Ruotsi-ottelussa vastasivat Jenni Hiirikoski, Kiira Yrjänen ja Noora Tulus.

Suomen parhaiksi pelaajiksi turnauksessa valittiin Noora Tulus, Ronja Savolainen ja Petra Nieminen, joka saalisti seitsemässä ottelussa peräti 14 (6+8) tehopistettä. Nieminen johtaa tällä hetkellä MM-kisojen pistepörssiä.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Tässä vielä Naisleijonien viimeisen ottelun maalikooste, olkaa hyvä!

#Naisleijonat #mmkisat