C More on kasannut jääkiekon MM-kisojen studio-osuuksia varten jälleen nimekkään studiotiimin.

Keskiviikkona julkistettuun asiantuntijatiimiin MM-kisoissa kuuluvat Sami Kapanen, Olli Jokinen, Karri Kivi, Lasse Kukkonen, Tero Lehterä, Niklas Bäckström, Janne Pesonen, Rikard Grönborg ja Petri Kontiola.

C Moren pääselostajana toimii jälleen Antero Mertaranta ja MTV3-kanavalla Mika Saukkonen. Turnauksen yhteensä 64 ottelun selostuksista vastaavat lisäksi Jani AlkioTeppo LaaksonenJulius Sorjonen sekä Aleksis Ärje

MM-extran juontajina vuorottelevat Siim Liivik sekä C Moren jalkapallostudioiden rakastettu isäntä Petri Pasanen. MM-extra esitetään kisojen aikana yhteensä 11 kertaa C Moressa sekä Tulosruudun jälkeen MTV3-kanavalla kello 22.35.

Leijonien kaikki ottelut ovat katsottavissa maksutta MTV3-kanavalla. Lähetykset käynnistyvät 20 minuuttia ennen pelien alkua. MTV3 näyttää maksutta lisäksi kisojen mitalipelit välieristä lähtien.

Voit tutustua MM-kisojen lohkoihin, otteluohjelmaan ja lipunmyyntiin täällä.