Tapparan ja Pelicansin välinen finaalisarja saa jatkoa tänään perjantaina. Yhden pelatun ottelun jälkeen Tappara on 1-0 johdossa.

Vaikka sarja onkin pahasti kesken, Tampereella suunnitellaan jo mestaruusjuhlia. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Tappara on varannut Hakametsän parkkialueen kultajuhlilleen.

Parkkialue on varattu perjantaille 28. huhtikuuta, jolloin finaalisarjaa on pelattu viisi ottelua. Lisäksi alue on varattu 29. huhtikuuta, jolloin pn pelattu kuudes ottelu, sekä 2. ja 4. toukokuuta. Finaalisarjan mahdollinen seitsemäs ottelu pelataan 2. toukokuuta.

Tapparan toimistolta kerrotaan, että ylimielisyydellä ei kuitenkaan ole tekemistä asian kanssa.

– Juhliin on pakko varautua etukäteen alustavalla varauksella. Jos hyvin käy, niin mestaruusjuhlat järjestetään samassa paikassa kuin MM-kisojen kultajuhlat viime keväänä. Keskustorille emme nyt pääsisi, Tapparan asiakastilaisuuksista vastaava Tatu Rouvali kommentoi.