Porin Ässät julkisti torstaina tulevan kauden valmennustiiminsä.

Päävalmentajan tontin ottaa Karri Kiven jälkeen ruoriin astuva Jere Härkälä, 38. Uusina niminä remmiin liittyy TUTO:n päävalmentajana 1,5 vuoden ajan toiminut Hermanni Vidman sekä takavuosien Liiga-legenda Hannes Hyvönen, joka valmensi tällä kaudella Mestis-seura Peliittoja. Maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana toimii jatkossa Jaakko Rosendahl.

– Olen erittäin tyytyväinen valmennusryhmäämme kokonaisuutena. Haimme osaamista, joka tukee toisiaan sekä oikeanlaisia persoonia. Kokonaisuus on vahva. Hyvällä yhteistyöllä ja oikealla roolituksella saamme kaikkien osaamisen optimaalisesti pelaajien käyttöön tulevalla kaudella päävalmentaja Jere Härkälän johdolla, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Päävalmentajana aloittava Härkälä toimi kuluvalla kaudella Ässien apuvalmentajana. Mies valmensi toissa kaudella Hermeksen Mestis-joukkuetta.