Dallas Stars voitti Seattle Krakenin jatkoajalla 4-3 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Joukkueen suomalaispelaajat olivat vahvasti mukana varmistamassa voittoa. Miro Heiskanen ja Roope Hintz keräsivät tehopisteet 1+1 Heiskasen iskettyä myöskin jatkoajan voittomaalin. Lisäksi Jani Hakanpää ja Esa Lindell kirjauttivat syöttöpisteen mieheen.

Heiskanen tyylitteli jatkoaikaosuman upealla tavalla. Max Domi lätytti kiekon kulmasta upeasti Heiskaselle maalin edustalle, josta suomalaispuolustaja napautti sen yläkulmaan. Heiskanen oli mukana myöskin Dallasin 3-3-tasoitusmaalissa, joka syntyi vain reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Myös Hintz oli alustamassa kyseistä maalia, jonka iski Joe Pavelski.

Hintz vastasi itse ottelun avausmaalista toisessa erässä. Hakanpää ja Lindell syöttivät tämän maalin. Hintz pääsi sijoittamaan Lindellin namupassista kiekon tyhjänä ammottavaan maaliin.

Heiskanen on pelannut tällä kaudella 63 ottelua tehopistein 10+41=51 ja Hintz on kasannut 58 otteluun pisteet 32+30=62. Lindell on kerännyt 66 peliin tehot 7+13=20 ja Hakanpäällä on samaan ottelumäärään kasassa pisteet 5+9=14.

Näet Heiskasen jatkoaikamaalin alta tai täältä.

z - Dallas Stars

@DallasStars
SAUCY! JUICY! WINNER!

@BudLight | #BudLightCelly | #TexasHockey

Näet Hintzin maalin alta tai täältä.

z - Dallas Stars

@DallasStars
Who's hot? Roop's hot. 🥵🔥

📺 @ballysportssw Extra | #TexasHockey

Näet Pavelskin tasoitusmaalin alta tai täältä.

z - Dallas Stars

@DallasStars
TO SEND US TO OT!

📺 @ballysportssw Extra | #TexasHockey