Aiemmin tällä viikolla loukkaantunut Patrik Laine saatetaan nähdä vielä tällä kaudella NHL-kaukalossa.

Laineen alkuperäinen toipumisaika ojentajaan tulleesta vammasta oli 2-4 viikkoa, joka tarkoitti pahimmissa tapauksessa hänelle kauden päättymistä.

Nyt suomalaistähti on kuitenkin antanut selkeitä viitteitä siitä, että hän olisi toipumassa pelikuntoon ennen NHL:n runkosarjan päättymistä. Tämä tarkoittaa samalla sitä, ettei ainakaan loukkaantuminen olisi pilaamassa mahdollista matkaa MM-kotikisoihin.

– Laine on kertonut Columbus Blue Jacketsin ympärillä toimiville ihmisille, että hän tulee pelaamaan vielä tällä kaudella. Ja kun paluu tapahtuu, Laine tullaan näkemään jälleen keskushyökkääjänä, The Athletic -sivuston sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline kertoo.

Laine aloitus uudella pelipaikalla on ollut toiveita herättävä. Suomalaistykki kirjasi ennen loukkaantumistaan kahdessa keskushyökkääjänä pelatussa ottelussa tehot 0+4.