The Athletic on bongannut Jere Lehtisen ja Jukka Jalosen Montreal Canadiensin ja Carolina Hurricanesin välisestä ottelusta. Leijonien kaksikko on tarkkailureissulla seuraamassa NHL-pelaajia MM-kisoja varten.

Hurricanesin Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen, Jesperi Kotkaniemi, Jesse Puljujärvi ja Antti Raanta tuskin ovat käytettävissä pudotuspelien takia. Joel Armia on jo tuttu Jaloselle ja Lehtiselle, mutta Jesse Ylöstä he eivät kuulemma olleet nähneet aiemmin NHL-jäillä.

— Tykkään miten hän on pelannut tänään, Lehtinen kehaisi The Athleticille toisella erätauolla. Hän menee ahtaisiin paikkoihin enemmän.

Ylönen oli itse autuaan tietämätön tarkkailevista silmäpareista.

— Se (MM-valinta) olisi hienoa, mutta juuri nyt keskittymiseni on täällä ja siinä, mitä tapahtuu kauden jälkeen, Ylönen sanoo The Athleticille viitaten umpeutuvan NHL-sopimuksensa uusimiseen. Olen iloinen jos menen sinne, tai jos pelaan AHL:ssä, sekin käy. Missä tahansa minun täytyy pelata, olen valmis.

Ylönen on pelannut tällä kaudella 24 ottelua Canadiens-nutussa keräten pistesaldon 2+7=9. AHL:ssä pelejä on kertynyt 36 kappaletta tehopistein 9+20=29.