NHL:n pelaajakaupat on tämän kauden osalta purkista. Siirtotakaraja umpeutui 3. maaliskuuta.

Tällä kaudella siirtotakarajan viimeisen viikot olivatkin poikkeuksellisen viihdyttävät. Isoja siirtoja nähtiin lukuisia ja monet mestaruutta tavoittelevat seurat kahmivat hurjasti vahvistuksia. Neljä seuraa nousee vertailussa kuitenkin esiin: New York Rangers, Dallas Stars, Toronto Maple Leafs sekä Boston Bruins.

Rangers kaappasi siirtotakarajan nimekkäimmät vahvistukset. Vladimir Tarasenko ja Patrick Kane vahvistavat joukkueen kärkiketkuja, kun taas alempiin ketjuihin hankittiin työmyyrä Tyler Motte. Pakiston ainoa uusi hankinta oli Niko Mikkola.

Dallas puolestaan sai pitkään kaivatun vahvistuksen laitahyökkääjäosastoonsa, kun teksasilaisseura hankki Jevgeni Dadonovin. Uransa parasta kauttaan pelaavaMax Domi oli puolestaan yllättävä vahvistus Dallasin keskikaistalle.

Toronto hankki nimekkään sentteriosastonsa jatkoksi Ryan O’Reillyn. Pakistoonsa Toronto haki leveyttä Jake McCaben, Erik Gustafssonin ja Luke Schennin muodossa.

Runkosarjassa kovaa jälkeä tehnyt Boston puolestaan hankki pakistoonsa Dimitri Orlovin. Garnet Hathaway on alempien ketjujen työmyyrävahvistus, ja Tyler Bertuzzi on erinomainen paikkaaja loukkaantuneelle Taylor Hallille.