Juuse Saroksen nimi pyöri yllättäen mukana siirtospekulaatioissa ennen NHL:n siirtojen takarajan umpeutumista.

Nashville Predatorsin tähtimaalivahdin siirrosta käytiin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan jopa konkreettisia neuvotteluja. Toimittajan mukaan yksi lännen suurimmista mestarisuosikeista oli kiinnostunut hankkimaan suomalaisen riveihinsä.

– Uskon Los Angeles Kingsin olleen Saroksen perässä. Predators näyttää nuoremmalta siirtotakarajan myötä. Joukkue sai nuorta energiaa ja yllättäen sillä on jälleen tie auki pudotuspeleihin. Iso haaste, mutta pudotuspelit ovat se, mitä kaikki haluavat, Friedman kertoo.

Lopulta Kings vahvisti maalivahtiosastoaan toisella suomalaisella, kun se hankki Joonas Korpisalon Columbus Blue Jacketsista. Predators puolestaan piti ainakin toistaiseksi kiinni jalokivestään, jonka edullinen, viiden miljoonan dollarin vuosipalkalla varustettu sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta.