Patrik Laine nähtiin viime yönä ensimmäistä kertaa sentterinä NHL:ssä. Columbus Blue Jackets hävisi ottelun Vegas Golden Knightsia vastaan tylyin 2-7.

Laine pelasi tehokkaasti keskushyökkääjänä. Hän sai syöttöpisteen kumpaankin Columbuksen maaliin.

Sentterin paikka ei ollut vain yhden ottelun kokeilu. Laineen puheiden perusteella hänet nähdään keskellä myös jatkossa.

– Oli vaikea joukkue vastassa ja vaikea paikka pelata, mutta oli oma maailmansa pelata sentteriä. Pidin siitä. On paljon asioita, joita pitää työstään. Etenkin aloituksia. Se on taito, jonka voi oppia ja olen valmis oppimaan. Olisi voinut mennä huonomminkin, Laine kommentoi ottelun jälkeen.

Seuraavaksi Laine opiskelee keskushyökkääjän peliä videoilta valmennuksen kanssa.

– Käymme läpi tilanteita ja pelin lukemista. Yritän oppia. Emme välttämättä katso vain minun nauhojani vaan myös liigan huippusenttereitä. Katsomme, mitä he tekevät aloituksissa ja muuta sellaista. Nämä ovat kovia aikoja, mutta olen superinnoissani tästä mahdollisuudesta.