Edmonton Oilers kävi neuvotteluja San Jose Sharksin kanssa supertähtipuolustaja Erik Karlssonin siirtymisestä Albertaan NHL:n siirtotakarajalla.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun avaa nyt neuvottelujen kariutumisen syitä.

– San Jose sai puheluita muutamalta joukkueilta, joista vain Edmonton on vahvistettu julkisesti. Oilersilla oli hyvin paljon kiinnostusta, mutta Sharksin haluttomuus ottaa kontolleen riittävä määrä Karlssonin jäljellä olevan sopimuksen palkasta esti neuvottelujen etenemisen seuraavalle tasolle, LeBrun kertoo.

– Uudelleenrakennusta tekevä Sharks aikoo kuunnella tarjouksia Karlssonista jälleen offseasonilla, siitä ei ole kysymystäkään. Suurin kynnyskysymys tulee jälleen olemaan se, kuinka ison palan Sharks on valmis syömään Karlssonin viimeisen neljän sopimuskauden palkasta saattaakseen siirron maaliin, LeBrun jatkaa.

Lopullinen päätösvalta treidin suhteen on Karlssonilla itsellään. Ruotsalaistähden leiri on neuvotellut 11,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävään jättisopimukseen täyden siirtopykälän.