Chicagon kaupunki täytti eilen 186 vuotta. Juhlailtana kaukalossa kohtasivat Chicago Blackhawks ja Nashville Predators.

Nashville oli huono vieras synttärijuhlissa ja vei ottelusta voiton 3-1 numeroin. Matsin jälkeen Nashville vielä kukkoili onnittelemalla Chicagoa kuvalla muffinsista, jossa paloi L-kynttilä tappion merkiksi.

Eräs Chicago-fani päätti kukkoilla Nashvillelle takaisin..

– Joo, kiitti Trashville! Ai, odotas, teillä ei ole yhtään mestaruutta? fani heitti.

Nashvillen vastaus oli poikkeuksellisen brutaali. Seuran someosasto löysi fanin Twitter-tilin kuvauksen perusteella hänen jääkiekkotilastonsa. Fani oli pelannut kaksi kautta yliopistosarja ACHA: III:ssa ja kerännyt 36 ottelussa yhden syöttöpisteen.

– Oletko tässä sinä? Nashville kysyi kuvankaappauksen kanssa.

Fani nolostui kuittauksesta sen verran, että päätyi poistamaan koko Twitter-tilinsä.