Slater Koekkoek ei ole pelannut jääkiekkoa yli vuoteen mielenterveysongelmien vuoksi. Edmonton Oilersin sopimuspelaaja avaa nyt mielentilaansa LinkedInissä.

— Jätin pelin koska elämäni sen sisällä oli päätynyt paikkaan, joka oli kestämätön ja epäterveellinen mielenterveyttäni kohtaan, Koekkoek valottaa julkaisussaan. Sanoisin pelanneeni suurimman osan ammattilaisurani peleistä pystymättä syömään mitään ottelua edeltävänä iltana ja pelipäivänä.

Koekkoek kertoo joukkuekavereidensa vitsailleen painon heittelystä, mikä ei auttanut ongelmansa kanssa kipuillutta puolustajaa. Valmentajat ja joukkueenjohto sen sijaan totesivat hänen tarvitsevan lisäpainoa pystyäkseen kamppailemaan kulmissa NHL:n eliittiä vastaan, puhumattakaan energiatasoista. Tämä kasasi paineita entisestään vuoden 2012 ykköskierroksen varauksen harteilla.

Tulevaisuudestaan Koekkoek ei kommentoi vielä mitään. 29-vuotias pakki pyytää, etteivät ihmiset kommentoisi toistensa painoa. Hän toivoo myös, että ihmiset olisivat toisilleen ystävällisiä, koska ikinä ei tiedä, mitä toinen käy läpi.

Koekkoek on pelannut 186 ottelua NHL:ssä. Hän on edustanut Oilersin lisäksi Tampa Bay Lightningia ja Chicago Blackhawksia.