Löwen Frankfurt laittaa kokoonpanonsa täysin uuteen uskoon. DEL-joukkue on ilmoittanut vapauttavansa läjän pelaajia, joista moni on Liiga-tasoa.

Mielenkiintoa Suomessa herättää varmasti Brennan Ranford, joka on kahtena viime DEL-kautena tehnyt yhteensä 95 ottelussa yhtä monta pistettä. 30-vuotias hyökkääjä pystyy pelaamaan sentterinä, ja on tehtaillut parhaimmillaan AHL:ssä 59 tehopistettä.

Tolppien väliin on tarjolla Jack Hildebrand. 29-vuotias yhdysvaltalainen torjui kiekkoja alemman keskikastin joukkueessa 91,2 prosentin varmuudella valtavasta 50 ottelun työkuormasta huolimatta.

Kaksi edelliskautta KHL:n Dinamo Riiassa kiekkoillut Reece Scarlett oli joukkueen sisäisen puolustajien pistepörssin kakkonen, vaikka väliin jäi 18 runkosarjakamppailua. AHL:stä 29-vuotiaalla pakilla on vankka kokemus, mutta loukkaantumiset ovat vaivanneet entistä Kanadan alle 18-vuotiaiden maajoukkuepelaajaa enemmän tai vähemmän koko ammattilaisuran ajan.