Kärppien tippuminen pudotuspelikarsinnoissa KooKoota vastaan on ollut yksi kuumimmista puheenalueista kiekkopiireissä viime päivinä. Valtavista rahallisista satsauksista huolimatta Kärpät hävisi sarjan 1-2 ja viimeinen ottelu päättyi Oulussa KooKoon 5-0 murskavoittoon.

Petopodissa käytiin läpi oululaisten kauden päätöstä. Juontajat Antti Meriläinen ja Joonas Hepola kertoivat, kuinka kireä ilmapiiri Kärppien joukkueen keskuudessa oli aistittavissa jo ennen koko pudotuspelisarjan alkua.

Podcast ei esimerkiksi poikkeuksellisesti saanut Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäkeä enää haastatteluun.

– Kun säkin kysyit vielä uudelleen, että pääsethän vieraaksi antamaan muutaman kommentin. Meillä on tossa Olli Salo, vastustajan valmentaja, ja haluttaisiin valmentaja vastaan valmentaja tähän jaksoon. Kieltäydyttiin. Kieltäydyttiin tulemasta haastatteluun ja sanottiin, että olisi pitänyt aiemmin kuunnella meidän ohjelmaa, sehän on ihan täyttä paskaa, podissa kerrottiin.

– Se oli jännä muutos, jolloin ajattelin, että tämä on menossa ihan metikköön tämä Kärppien kausi.

Myös Atte Ohtamaa oli ollut omassa haastattelussaan jähmeä ja niukkasanainen. KooKoon johtohahmo Heikki Liedes oli puolestaan puhunut pitkään ja vapaasti.