Ässät koki tiistaina kirvelevän tappion TPS:lle Liigan pudotuspelikarsinnoissa. Tappion myötä sarja on tasoissa 1-1 tilanteessa ja jatkeaa torstaina.

Ässät johti ottelua yhdellä maalilla pitkälle kolmanteen erään. TPS tuli tasoihin, kun peliä oli alle kahdeksan minuuttia jäljellä. Lopulta TPS iski 2-1 voittomaalin, kun peliä oli enää reilut kolme minuuttia jäljellä.

Voittomaaliin johtanut rangaistus herätti paljon keskustelua. Ässien Emil Erholtz sai jäähyn väkivaltaisuudesta, kun TPS-pelaaja työnsi hänet maalivahdin niskaan. Jäähystä seuranneella ylivoimalla Jonne Tammela iski voittomaalin.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Ässien päävalmentaja Karri Kivi kommentoi asiaa tiukasti ja ytimekkäästi.

– Niin. Peli ratkesi siihen, että TPS:n pelaaja työnsi meidän hyökkääjän oman maalivahtinsa päälle ja siitä jäähy, Kivi sanoi raivosta kihisten.

Voit katsoa Erholtzin rikkeen alta.

Mika

@kozkiii
Päätuomari numero 14 Lindqvist viheltää aitiopaikalta numerolle 73 jäähyn väkivaltaisuudesta vajaat neljä minuuttia ennen 3. erän päättymistä. Luulin että oli pudotuspelit menossa, näköjään vasta harjotellaan sääntöjä.

#Ässät #Liiga