Edmonton Oilers kaatoi viime yönä Arizona Coyotesin maalein 5-4.

Connor McDavid jatkoi ottelussa huimia otteitaan. Hän syötti ylivoimalla Zach Hymanin maalin ottelun avauserässä.

Samalla McDavid saavutti 140 tehopisteen maagisen rajapyykin. Pistelukeman saavuttamiseen häneltä kului vain 74 ottelua. Nopeampaan suoritukseen koko NHL:n historiassa ovat pystyneet ainoastaan Mario Lemieux, Wayne Gretzky ja Steve Yzerman.

Vastaavaa pistemäärää ei NHL:ssä ole nähty hetkeen. Viimeksi 140 tehopisteen raja rikkoutui kaudella 1994-95, kun rajapyykin ylittivät Jaromir Jagr ja Lemieux.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Another day, another #NHLStat on Connor McDavid.

McDavid became the 10th different player in NHL history to record 140 points in a campaign and the first since 1995-96 when both Mario Lemieux and Jaromir Jagr achieved the feat. #NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…