NHL:n pelaajayhdistys (NHLPA) kysyi 626:lta aktiivipelaajalta useita sarjaan liittyviä kysymyksiä ja tulokset ovat tulleet nyt julki.

Yhdessä kohdassa pelaajilta kysyttiin mielipidettä NHL:n aliarvostetuimmasta pelaajasta.

Voittajaksi äänestettiin näytöstyyliin Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov, joka sai 23,0 prosenttia äänistä. Vaikka Barkov on NHL:ssä jo ykköskorin eliittipelaaja, uskovat muut pelaajat hänen silti olevan liian aliarvostettu.

Toiseksi äänestyksessä nousi Buffalo Sabresin uusi valovoimainen supertähti Tage Thompson, joka sai 4,3 prosenttia äänistä. Alketjujen ”jämämiehestä” todelliseksi tähtipelaajaksi kehittynyt yhdysvaltalainen on mättänyt tällä kaudella 43 maalia.

Kolmanneksi pelaajat äänestivät Mika Zibanejadin (3,3%) ja neljänneksi suomalaistataituri Sebastian Ahon (2,9%).