JYPin kanssa aiemmin tänään sopimuksensa purkanut kanadalaispuolustaja Josh Teves löysi uuden osoitteen nopeasti.

Sveitsin NL-sarjan suurseura SC Bern tiedotti tiistai-iltana tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen 27-vuotiaan Tevesin kanssa.

– Olemme seuranneet Tevesiä muutamia viikkoja. Hän sopii profiiliimme ja olemme iloisia, että löysimme yhteisen ratkaisun pelaajan ja JYPin kanssa. Josh tuo meille leveyttä puolustukseen ja lisää vaihtoehtoja valmentaja Toni Söderholmille, Bernin urheilutoimenjohtaja Andrew Ebbett kommentoi.

Tevesin peliesitykset eivät lopulta vastanneet Liigan sarjataulukossa 14. sijalla majailevan JYPin vaatimustasoa. AHL:stä hankittu kanadalainen pelasi Liigassa 48 ottelua tehopistein 3+7=10.

– Perimmäinen syy sopimuksen purkamiselle on se, että vahvojen harjoituspelien jälkeen rooli jäi ajateltua pienemmäksi, eikä hän täyttänyt ulkomaalaisvahvistuksen kriteereitä. Sopimuksen purku hyödyttää molempia osapuolia, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen totesi aiemmin tänään.