HPK:n ja Jukurien välinen ottelu oli ennakkoon molemmille tärkeä ajatellen viimeistä pudotuspelipaikkaa, josta molemmat käyvät kiivasta kamppailua. Avauserä tarjoili katsojille kuitenkin todella yksipuolisen näytöksen, kun Jukurit karkasi jo peräti 5-0-vierasjohtoon.

Jukurien maaleista vastasivat Ondrej ja Michal Kovarcik, kahdesti osunut Konsta Helenius sekä Jarkko Immonen. HPK:n maalilla aloitti Daniel Lebedeff, joka päästi selkänsä taakse neljä maalia ja jätti pelin kesken ajassa 15.29. Hänen tilalleen tolppien väliin asteli Sami Rajaniemi, joka ehti antautumaan kertaalleen.

Ennen ottelua HPK oli sijalla kymmenen 74 pisteellä ja Jukurit 71 pisteellä sijalla 12 yhden ottelun enemmän pelanneena. Kaksikon väliin mahtuu vielä KooKoo, joka on pelannut 53 ottelua ja saalistanut 72 pistettä.