TPS tiedotti nettisivuillaan, että se vahvistuu puolustajakaksikolla Taneli RonkainenOlli Vanttaja.

Ronkainen, 27, tulee Kärpistä loppukauden kattavalla pahvilla, Vanttaja, 23, pelaa alkuun ainakin 15. päivään helmikuuta asti.

– Puolustuspäässä on tällä hetkellä tarvetta leveydelle, jota Ronkainen ja Vanttaja joukkueeseen osaltaan tuovat. Olemme edelleen valmiina reagoimaan pelaajamarkkinoilla helmikuun 15. päivän siirtorajan puitteissa, TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kertoi.

– Ronkaisen peliaika jäi kuluvalla kaudella vähäiseksi, ja halusimme antaa hänelle mahdollisuuden hakea peliaikaa muualta. Haluamme kiittää Ronkia hänen vuosistaan Kärpissä ja toivotamme kaikkea hyvää tulevaan, Kärppien urheilujohtaja Harri Aho sanoi seuran sivuilla.

Ronkainen on pelannut tällä kaudella Kärppien lisäksi Pelicansissa ja SaiPassa yhteensä 14 peliä pistein 1+2. Vanttaja ei Sportissa ole pelannut, mutta Mestiksen TUTOssa pelejä on kertynyt vyölle neljä tehoitta.

TPS:ltä on sivussa pakistosta esimerkiksi pelikiellon ja maajoukkuekomennuksen takia Valtteri Pulli.