Tappara ja Ilves ovat nykyisin Liigassa sarjan kärkipään joukkueita, mutta Kalervo Kummola on huolissaan yhdestä asiasta, kun katsojaan seurojen tulevaisuuteen.

Kummola on nimittäin kiinnittänyt katseensa tamperelaisseurojen juniorityöhön. Tällä hetkellä neljän maan turnauksessa pelaavan Pikkuleijonien kokoonpanossa ei ole Tapparan tai Ilveksen pelaajia.

– Ilves ja Tappara porskuttelevat Liigan kärjessä, mutta mitä on tapahtunut niiden juniorityölle? Ei yhtään tamperelaisseuran pelaajaa alle 18-v maajoukkueessa nyt, kun Järventien Eemilkin edustaa SaiPaa, Kummola huomauttaa Twitterissä.

Jos kuitenkin tarkastellaan esimerkiksi U20 SM-sarjan tilannetta, niin 40 ottelun jälkeen kärkipaikkaa pitää hallussaan Tappara, joten seurassa tehdään useita asioita hyvällä tasolla. Ilves löytyy puolestaan vasta kolmanneksi viimeiseltä sijalta, mutta seurassa on panostettu viime vuosina yhä enemmän myös junioripuoleen, minkä tulokset näkyvät vasta useiden vuosien päästä.

Kalervo Kummola

@KummolaKalervo
Ilves ja Tappara porskuttelevat Liigan kärjessä, mutta mitä on tapahtunut niiden juniorityölle? Ei yhtään tamperelaisseuran pelaajaa alle 18-v maajoukkueessa nyt, kun Järventien Eemilkin edustaa Saipaa.