Viikonloppuna tyhjennysmyynnit aloittanut Sport jäi maanantain liigakierroksen ainoassa ottelussa jyrän alle, kun Ilves nappasi voiton lukemin 5-1.

Vaasalaisseura joutui lähtemään otteluun isoin muutoksin, koska seurajohto oli hankkiutunut nopeasti eroon joukkueen parhaimmista pelaajista.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Sportin päävalmentaja Risto Dufva ei ollut kovinkaan mielissään nykyisestä tilanteesta, jossa parhaat pelaajat oli viety nenän edestä kesken kauden.

– Noh, rehellisyyden nimissä me kaikki ollaan ihmisiä: pelaajat ja valmentajat. Onhan tämä tilanne shokeeraava. Tämä joukkueen tila, josta me jouduttiin tähän peliin, ei antanut meille paljoa aikaa käsitellä tätä asiaa. Meidän pitää taistella tälläkin joukkueella tiemme kohti valoa. Haastava on tilanne, mutta nämä mutapainit on käytävä. Ei auta mikään, Dufva kommentoi.

Lehdistötilaisuuden lopussa Ilves-luotsi Antti Pennanen toivotti Dufvalla tsemppiä loppukauteen, jonka jälkeen Sport-valmentaja oli kiinnostunut siitä, että tuleeko Ilves vielä uudestaan vastaan.

– Kohdataankos me vielä kerran? Dufva kysyi.

– Kyllä, Pennanen vastasi.

– Voi vit… Armoa, Dufva vastasi.

Näet lehdistötilaisuuden kokonaisuudessaan täältä.