Vaasan Sportin loppukauden kotiotteluita pääsee katsomaan myös ilmaiseksi.

Movaco Oy Canon Business Centerin toimitusjohtaja Mårten Snellman on laatinut Kaveria ei jätetä -kampanjan, johon on lähtenyt mukaan iso joukko vaasalaisia yrityksiä. Ne haluavat tarjota kiekkofaneille ilmaisia pääsylippuja Sportin loppukauden kotipeleihin.

Yritysryhmä on ostanut tuhat lippua jokaiseen jäljellä olevaan Sportin kotiotteluun. Sportilla on jäljellä vielä viisi kotiottelua tällä kaudella, joten kaikkiaan tarjolla on 5000 ilmaista lippua.

– Haluamme osoittaa tukemme tarjoamalla otteluelämyksen niin nykyisille kuin tuleville faneille. Toivomme, että matsiin tulee myös ensikertalaisia, vaikka koko perheen voimin kokemaan ainutlaatuista tunnelmaa ja jännitystä, Snellman kommentoi Sportin tiedotteessa.

Sportin loppukauden kotiottelut:

18.2. Sport – KalPa
24.2. Sport – Lukko
1.3. Sport – Ilves
8.3. Sport – Tappara
10.3. Sport – Ässät