Chicago Blackhawksin Patrick Kane antoi väkevän näytteen nykyvireestään maanantain vastaisena yönä NHL:ssä iskemällä pikatahtiin hattutempun 5-3-voittopelissä Toronto Maple Leafsiä vastaan.

Kanen maaliputki käynnistyi avauserän puolivälissä. Miehen illan kolmas maali oli valmiina toisen erän puolivälissä, vain 20 minuuttia ensimmäisestä osumasta. Kane syötti myös Blackhawksin viimeisen osuman.

Blackhawksin seuralegendoihin lukeutuvaa Kanea on viety siirtohuhuissa mm. juuri Toronton suuntaan, joten onnistuminen Leafsiä vastaan ainakin todisti seuran GM Kyle Dubasille suoraan Kanen olevan yhä käyttökelpoinen tehomies NHL:n pudotuspelejä ajatellen.

Tähtilaituri itse rauhoitteli siirtohuhuja ottelun jälkeen.

– En tiedä onko siitä (siirrosta Torontoon) ollut juurikaan puhetta. Ilmoilla on paljon erilaisia uutisia, eivätkä kaikki pidä paikkaansa. Teidän on oltava tarkkoja sen suhteen, mitä uskotte, Kane muistutti mediaa.

– En tiedä vielä (tuleeko siirtoa). Jos tietäisin, olisin todennäköisesti jo tehnyt päätökseni, Kane viittaa sopimukseensa kirjattuun siirtopykälään.

Viimeistä sopimusvuottaan pelaavan Kanen tehosarake näyttää tuoreimman tehoillan jälkeen 52 ottelussa lukemaa 14+27=41.