Columbus Blue Jackets kaatoi viime yönä yllättäen Winnipeg Jetsin maalein 3-1. Columbuksen sankari oli tehot 1+1 nakuttanut Patrik Laine.

Maalinsa Laine sivalsi sisään ylivoimalla. Hän pääsi sihtailemaan rauhassa toimistostaan aloituspisteen kaarelta. Lopulta Laine tinttasi kiekon komeasti sisään tarkalla laukauksella aivan takayläkulmaan.

Voiton myötä Columbus ei ole enää koko NHL:n viimeinen. Tällä kaudella sarjapisteet ovat enemmän huono uutinen, kun viimeisellä joukkueella on parhaat mahdollisuudet ykkösvarausvuoroon ja Connor Bedardin nappaamiseen.

Kauden 40 ottelussa Laine on iskenyt tehot 15+19=34.

NHL

@NHL
Goal No. 15 for @PatrikLaine29. 👏

With this goal vs. his former team, he is now tied with Boone Jenner and Johnny Gaudreau for the @BlueJacketsNHL goal-scoring lead.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…